پرچم اندونزی
خرید پرچم اندونزی و مشخصات آن
فروش پرچم اندونزی در انواع پرچم رومیزی ، پرچم تشریفات و پرچم اهتزاز انجام می گردد.
پرچم رومیزی اندونزی در ابعاد 20در30 سانتی متر
پرچم تشریفات یا پرچم ایستاده اندونزی در ابعاد 90در150 سانتی متر
پرچم اهتزاز اندونزی در ابعاد 70در120 و 90در150 سانتی متر
شما میتوانید جهت خرید انواع پرچم اندونزی با شماره تلفنهای پارسه پرچم تماس حاصل فرمایید. 16-02166384915
معنا و مفهوم پرچم اندونزی
پرچم اندونزی معنای رسمی خود را ندارد. با این حال، نگرش و نظریه های متفاوتی وجود دارد که نشان می دهد طرح پرچم از چه چیزی نشات گرفته است. یک نمونه از معنای رنگهای پرچم اندونزی دلالت بر شجاعت و پاکی دارد.فرضیه دیگر در مورد معنای پرچم اندونزی این است که نماینده انسان بوده و رنگ سفید نشان دهنده روح انسان است در حالی که رنگ قرمز نمایانگر جسم واقعی انسان می باشد.
رنگ های پرچم اندونزی
همانطور که قبلا اشاره کردیم، در خصوص اینکه چرا این رنگ ها برای پرچم برگزیده شده، نظرات متفاوتی وجود دارد. به هر حال، رنگ های سفید و قرمز به مراتب به عنوان رنگ های تشریفاتی اندونزیایی ها مورد استفاده قرار گرفته است. برای این کار شکر قرمز را با برنج سفید مخلوط می کنند؛ که این ترکیب یکی از اصلی ترین غذاهای اندونزی است. پرچم اندونزی شباهت زیادی با پرچم ملی موناکو دارد و تنها در ابعاد با یکدیگر تفاوت دارند.
تاریخچه پرچم اندونزی
پرچم کشور اندونزی در 17 اوت سال 1945 و در زمان استقلال اندونزی تصویب شد. رنگ های این پرچم از پرچم امپراطوری ماجاپاهیت الهام گرفته است؛ گرچه سمبل و نماد پرچم میتواند به اساطیر برگردد.
پرچم هلند که شامل رنگ های قرمز، سفید و آبی است از دهه 1600 تا 1942 مورد استفاده قرار میگرفت. بعدها، پرچم امپراتوری ژاپن طی سالهای 1942 تا 1945 بر فراز آسمان به اهتزاز درمی آمد. با این حال، پس از استقلال کشور اندونزی از زیر سلطه هلند، پرچم قرمز و سفید به تصویب رسید و از آن زمان مورد استفاده قرار می گیرد. رسما، این پرچم به "سان ساکا مراه پوتیم" معروف است که به معنای "عالی رتبه دو رنگ قرمز و سفید" ترجمه شده است. این پرچم چند نام مستعار دیگر از جمله نام هایی به معنای "پرچم قرمز و سفید" و "دورنگ" نیز دارد.
حقایقی درباره پرچم اندونزی
پرچم بایستی روزانه در ساختمان های اداری دولتی، خصوصی و همچنین مکان هایی از قبیل گورستان ملی قهرمانان به نمایش درآید.
همچنین شهروندان باید پرچم های خود را در تمام روزهای خاص سال، مانند روز ملی آموزش و روز قهرمانان به اهتزاز درآورند.
این پرچم همچنین در 26 دسامبر به یاد قربانیان زلزله و سونامی سال 2004 به حالت نیمه برافراشته در می آید. علاوه بر این، به اهتزاز درآوردن پرچم برای سه روز پس از کشته شدن رهبران دولت و روزهای دیگر عزاداری، توسط دولت اندونزی تعیین شده است.